Onze diensten

Web Design

Een goede website is jouw online visitekaartje

Advertising

Wij zorgen ervoor dat elke euro zo goed mogelijk wordt besteed

Automatisering

Laat de techniek het werk doen!

Over 2Grow

2Grow-Digital is een creatief online marketingbureau uit Groningen dat graag de uitdaging aangaat om bedrijven online te laten groeien.

Wij, Dirk en Marwin van 2Grow, hebben een passie ontwikkeld voor online marketing tijdens onze studie Commerciële Economie. Na onze studie zijn we vrijwel meteen voor onszelf begonnen. De eerste projecten van 2Grow bestonden uit het bouwen van affiliate websites. Hierna volgden al snel volwaardige webshops en websites zoals hoesjeshoek.nl. Door onze kennis op het gebied van online marketing toe te passen op onze eigen webshops hebben we ervoor gezorgd dat deze een succes zijn geworden.

Wat we doen:

Wij maken en onderhouden WordPress websites. Daarnaast kunnen wij met behulp van online marketing, zoekmachine optimalisatie en feedmarketing ervoor zorgen dat jouw webshop een boost krijgt. Met onze ruime kennis op het gebied van feedmarketing kunnen we al binnen twee weken 6 kanalen openzetten voor jouw webshop. Denk hierbij aan verkopen via Bol.com, Beslist.nl, Marktplaats, Amazon. Samen met een goede Google Ads of shopping campagne zorgt 2Grow voor een perfecte multichannel marketing strategie.

Wil je in korte tijd meer omzet uit jouw webshop? Met een passende multichannel strategie van 2Grow zie je al binnen twee weken resultaat.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom gezellig langs op de Peizerweg 97 in Groningen.

Wie wij zijn!

Onze Locatie