Web Design

Wordpress website

Website optimalisatie

Website onderhoud

Advertising

Slimme campagnes

Social campagnes

Display campagnes

Automatisering

Feed management

Marketing automation

API koppelingen

Webdesign

Een website is het visitekaartje van een bedrijf. Het is dus belangrijk dat de eerste indruk van een website goed is door een passend design te hebben en de focus op gebruiksvriendelijkheid te leggen. Zet je bedrijf op de kaart met een WordPress website van 2Grow!

Wordpress website

Zorg voor een succesvolle gebruikservaring met de juiste balans tussen een functionele en mooie website op alle apparaten!

Website onderhoud

Met de voortdurende veranderende online omgeving is het belangrijk dat je website up to date blijft!

Website optimalisatie

Kom hoog op de resultatenpagina van zoekmachines te staan!

Advertising

Wanneer je meer bezoekers of conversie op je website wil realiseren, biedt online marketing een uitkomst. Met een goede website en de juiste online marketing druk jij je stempel op de online omgeving. Dit is het verschil tussen online bestaan en een succesvolle speler zijn in jouw markt. 2Grow helpt je dit verschil te maken!

Slimme campagnes

Door de machine learning tools toe te passen op jouw website zorgen wij ervoor dat elke euro zo goed mogelijk gespendeerd wordt.

Social campagnes

Doelgroep targetting: daar zijn we goed in. Door de advertenties te richten op mensen die daar ook geïnteresseerd in zijn bouwen wij succesvolle campagnes!

Display campagnes

Verhoog het aantal websitebezoekers, haal het meeste uit je attributiewaarde en verhoog met retargeting de conversiepercentages van je website.

Automatisering

De tijden van het schieten met hagel is voorbij. Gerichte marketing is de marketing van de toekomst en wij weten hoe je daarmee om te gaan. Door machine learning toe te passen zijn wij in staat de juiste content (dynamisch) te tonen aan de juiste bezoekers, op het juiste moment in de customer journey. Weten wat 2Grow voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op!

Marketing Automation

Gericht en gestructureerd communiceren met je klanten

API koppelingen

Laat verschillende systemen informatie met elkaar uitwisselen

Feed management

Jouw producten op verschillende marketplaces
Koffie?

Bellen kan ook

+316 20716053